ATSIĖMIMO PUNKTAS ATIDARYTAS! VAIŠINAME ARBATA 🍵 IR NUOLAIDOMIS IKI 50%✨

Kanapių žiedų kokybė

Kas tas baltas šerkšnas ant kanapių žiedų? Jei kada esate rankose suspaudę kanapės žiedą, turbūt užuodėte sodrų aromatą. Jūs ką tik sutraiškėte trichomas – tai reiškia, kad iki jūsų žiedai atkeliavo daugiau mažiau sveiki. Bet kas gi tos trichomos?

Vos tik kanapės augalai pradeda žydėti, ant jų ima formuotis į mažus grybukus panašios liaukos. Būtent jose vyksta kanabinoidų ir terpenų sintezė.

Kadangi nuraškyti žiedai itin lengvai pažeidžiami, tam, kad išsaugotume trichomas, derlių renkame ypač atsargiai. Žinome, kad mechaniškai pažeisti, perdžiūvę, nuo aukštos temperatūros nukentėję kanapių žiedai netenka viso savo gėrio, todėl naudojame specialias džiovinimo ir brandinimo technikas.

Bet pagrindinis klausimas – kaip išlaikyti žiedus sveikus iki jiems pasiekiant jūsų rankas ir net po to? Labai patogus sprendimas – konservų principo skardinaitės. Jos ne tik apsaugo nuo saulės šviesos ir aplinkos poveikio – sutraiškyti žiedus jose taip pat gana sudėtinga. O pradarius hermetišką skardinę, vėliau ją galima uždaryti tam skirtu dangteliu.

Visos procedūros ir tinkamas įpakavimas garantuoja, kad mūsų produkcija jus pasieks pačiomis geriausiomis sąlygomis.

: